top of page
Пошук

Воркшоп, як борщ. Збірка статей українською

Оновлено: 11 вер. 2023 р.



Ми запускаємо другий спільний проєкт KyivUX та R9. Research Community – друковану збірку статей про воркшопи. Насьогодні ми вже отримали 20 заявок від авторів. Українські дизайнери, дослідники та продуктові менеджери пишуть про методологію, діляться своїми рецептами та кейсами.


Чому “як борщ”?

Кілька причин:

  • Бо воркшоп — то комплексна активність, що з’являється у практиці спеціалістів, які вже багато чому навчились і шукають нових “гастрономічних” відкриттів, аби збагатити свій професійний досвід.

  • Бо у кожного “кухаря” або ж фасилітатора свій процес підготовки, ритуал приготування, секретний інгредієнт, що робить його/її воркшоп особливим.

  • Бо такі складні “страви” можна вивчати за чужими рецептами, та згодом кожен напише свій сімейний чи командний рецепт.

Зміст збірки

Найсвіжіший досвід української спільноти, викладений в текстовому форматі, що відповідає наступним критеріям:

  1. Це має бути твоя авторська стаття (не переклад чужої), що описує твій власний досвід чи переосмислення теми з власними прикладами.

  2. Стаття має бути написана українською чи перекладена автором на українську до моменту випуску збірки. На етапі відбору можна подавати абстракт, якщо стаття зараз в роботі. Відібрану статтю треба буде завершити до 20 жовтня 2023 року.

  3. Цікаві теми: перший воркшоп, методологія підготовки, проведення та аналізу результатів, практичні кейси, наукові статті.

  4. Розмір до 3-5 сторінок (1500 – 2500 слів) для публіцистичних і до 15 сторінок (6000 слів) для наукових.

  5. Одна людина може подавати кілька статей. Ми відберемо одну найцікавішу чи кілька, якщо вони належать до різних категорій.

Попередньо до збірки увійдуть 15-20 статей. Ми сконтактували з усіма, хто подав заявки та очікуємо отримати готові статті до 10 жовтня.

463 перегляди0 коментарів
bottom of page